Hoe kan je een Alchemille fertiliteitsthee helpen bij verminderde vruchtbaarheid?


Alchemille fertiliteitstheeën zijn al tientallen jaren geproduceerd en gebruikt in de EU en ik zou ze ook graag in de Benelux op de markt brengen.


Wie bieden 3 verschillende theeën aan:


F-Thee BABY:

Baby thee is een kruidenmengsel samengesteld volgens het recept van een bekende Tsjechische fysiotherapeut, Ludmila Mojzisova, die zich lange jaren heeft beziggehouden met vrouwelijke onvruchtbaarheid. F-thee Baby is een mix van kruiden van hoge kwaliteit die zijn ontworpen om het vermogen van een vrouw om een ​​kind te verwekken te vergroten. Kruiden hebben invloed op de geslachtsorganen, geslachtshormonen en de algehele vitaliteit van het lichaam. Deze thee is aangeraden voor alle vrouwen die hun slaagkans op zwangerschap willen verhogen.


F-Thee IVF:

Deze thee optimaliseert de menstruatie cyclus. Het heeft een positief effect op het slijmvlies van de baarmoeder en helpt bij een implantatie (het nestelen van de embryo). Tegelijkertijd ondersteunt de thee de opslag van calcium in de botten, verbetert het de uitscheiding van afvalstoffen ( bv. overtollig oestrogeen) via de lever en ondersteunt zo de hormonale balans in het lichaam. Het is aangeraden als een ondersteunende therapie vóór een medisch begeleide voortplanting (IVF, ICSI..)


F-Thee ENDO:

Endo thee beïnvloedt de oestrogeendominantie bij vrouwen met endometriose. Het is een kruidenmengsel, die met hun inhoudsstoffen inwerken op de niveaus van geslachtshormonen en de vrouwelijke geslachtsorganen, en zo de maat van endometriose kunnen verminderen. Het kan ook gebruikt worden als hulpmiddel bij een hormonale of chirurgische behandeling van dit probleem.

4 weergaven0 opmerkingen