Wil je het succesverhaal van mijn mentor Jennifer Mercier kennen?Jennifer Mercier, Amerikaanse, is mijn mentor op vlak van fertiliteit. Ze inspireert me met haar verhaal hoe zij van endometriose stadium 4 naar een kind ging.


Endometriose op 23 jaar

Op 23-jarige leeftijd werd bij Jennifer endometriose stadium 4 vastgesteld. Tijdens haar studiejaren zorgde deze aandoening ervoor dat ze extreme pijn had. Ze kreeg veel conventionele medische opties aangeboden om de pijn te behandelen. In de hoop de pijn op natuurlijke wijze te verzachten, leerde Jennifer meer over viscerale manipulatie, een massagetechniek waarbij buik- en bekkenorgaan worden “gemanipuleerd” om de normale werking en beweging van organen te stimuleren.

Ze nam dit op in haar vroedvrouwpraktijk terwijl ze vrouwen met pijn door aandoeningen zoals endometriose en zwangere moeders hielp te ontspannen en zich voor te bereiden op de geboorte.


35 en een kinderwens

Op 35-jarige leeftijd, na het proberen van andere ontspanningstechnieken, waaronder yoga en acupunctuur, om onvruchtbaarheid te overwinnen, stemde Jennifer ermee in om hormooninjecties te proberen samen met IUI (intra-uteriene inseminatie). Na drie cycli bleek ook dat geen succes te hebben. Nadat ze een aantal viscerale manipulatie opleidingen gaf, liet ze toen haar eigen therapiestudenten aan haar lichaam te werken en na twee miskramen kreeg Jennifer in oktober 2011 haar eerste kind.

Jennifer Mercier zei: "Ik dacht bij mezelf, dat wordt de manier. Dus ik deed het voor mezelf en het was echt een wonder. .. en ik stelde een protocol op. Ik begon het in mijn praktijk te gebruiken en ik begon het te onderwijzen. Sindsdien zijn er geweldige dingen gekomen. "


Wat is de Mercier-therapie en haar succespercentage

De Mercier-therapie is een vruchtbaarheidsprogramma van zes weken met een slagingspercentage van 83 procent. In een recente studie kregen 48 vrouwen van 28-42 jaar met eerdere vruchtbaarheidsproblemen ten minste twee

Mercier-therapiesessies. Binnen zes maanden waren 18 van de vrouwen zwanger en binnen een jaar waren er nog eens 22 zwanger. Van de 40 vrouwen die zwanger werden, gebruikten er 32 alleen Mercier-therapie.


Aanpak van Jennifer Mercier

Mercier zegt dat ze haar hart en haar leven opent om haar patiënten op hun gemak te stellen en hen te laten weten dat ze niet alleen zijn. “Ik praat met mijn patiënten en stel ze op hun gemak. Gewoon door te weten dat ze een partner hebben om mee te praten. Ik ben een echt persoon met onvruchtbaarheidsproblemen. Ik heb zeven zwangerschappen gehad en ik ben er vijf kwijtgeraakt. Ik heb in hun schoenen gestaan. "


Verwacht een wonder

"Verwacht een wonder", gelanceerd vanuit haar ultieme geloof in Jezus Christus, is de slogan voor de Mercier-therapie. Haar 'dienende hart' is de benadering die zij elke dag doorgeeft, vooral als het gaat om het werken met haar patiënten. Jennifer Mercier wil vooral dat haar patiënten een wonder verwachten. "Op het moment dat je binnenkomt, behandel ik je alsof je zwanger bent."

Wil je meer weten over de Mercier Therapy? Lees dan hier verder: https://www.alchemille.be/merciertherapie

7 weergaven0 opmerkingen